Menu
Your Cart

Meest Gestelde Vragen

Nee u kunt ook gewoon als gast bestellen.
Echte kunt u dan niet eerder gedane bestellingen terugkijken

Eenvoudig en veilig betalen via uw eigen bank, dat is mogelijk bij Telefoon-Hoesje.com.
Hieronder vindt u alle betaalmogelijkheden overzichtelijk op een rij;
› Ideal
› Mister Cash
› Sofort
PayPal
 › overboeking
 › Pin

Voor verzending maken wij gebruik van de diensten van PostNL DHL DPD
Wij proberen de bestelling zoveel mogelijk als brievenbuspost te versturen zodat je niet speciaal thuis hoeft te blijven of het pakket later af moet halen op het postkantoor. Echter zijn er artikelen die niet door de brievenbus kunnen. Dan wordt het altijd als basispakket verstuurd en kun je het volgen met een unieke code via www.tracktrace.nl Wil je een bestelling versturen met een track&trace code dan kun je dit in het bestelformulier altijd selecteren.

Als je op Ma T/M Zo voor 17:00 uur bestelt, versturen we het dezelfde dag nog met PostNLPostNL DHL DPD ! Met een beetje geluk heb je het dan de volgende dag al in huis! In het weekend (en als je buiten Nederland woont) kan het iets langer duren.

Verzendbevestiging
Zodra telefoon-hoesje.com jouw bestelling heeft verzonden krijg je van ons een verzendbevestiging.
 
Verzending België en Duitsland
Op werkdagen voor 17.00 bestelt en betaald, dan wordt uw bestelling dezelfde dag verstuurd. De bezorging duurt 2 - 5 werkdagen.

Ophalen in Beverwijk
Het is mogelijk om uw bestelling wo t/m zo op te halen in ons magazijn. U kunt dit bij uw bestelling aangeven. Wij zullen contact met u opnemen om een afspraak te maken om uw bestelling op te halen. Wij adviseren u om niet op zonder afspraak naar ons magazijn toe te komen omdat wij niet altijd in de gelegenheid zijn om u snel te helpen.

Retourneren
Een product kan, mits ongebruikt en onbeschadigd, geretourneerd worden binnen 14 dagen na aflevering in de originele verpakking. De wederpartij draagt de kosten voor verzending/terugbezorging. Bij een retourzending is de koper verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen of verlies. Wanneer u een artikel wilt retourneren moet u ons eerst daarvan op de hoogte stellen middels het retour formulier. Restitutie van het aankoopbedrag (exclusief de door de koper betaalde verzendkosten en betalingskosten) vindt alleen plaats binnen maximaal 14 dagen wanneer het artikel door ons in ongeschonden en originele verpakking ontvangen wordt.